Werkwijze

Werkwijze

Natuurlijk wilt u weten aan wie u uw hond (en de sleutel van uw woning) meegeeft. Omdat ook wij, u en uw hond(en) willen leren kennen, komt 1 van ons voor een eerste kennismaking bij u langs voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek kunt u ons alles vertellen over uw viervoeter, zodat wij wat meer te weten komen over zijn karakter, algemene conditie en eventuele bijzonderheden (allergieën, moet de hond terug in de bench of niet etc.).
Wij hebben allebei dagelijks één wandeling van minimaal 1 uur tussen 12.00 en 14.00 uur. Uw hond wordt voor die tijd opgehaald en na de wandeling weer moe en voldaan thuis gebracht. Als u een handdoek klaarlegt, drogen wij de hond af voordat hij weer terug in huis wordt gezet. De uitlaatgebieden waar wij lopen zijn vaak modderig en als het geregend heeft of als de hond heeft gezwommen vinden ze het zelf ook prettig om droog te worden gewreven.
De honden krijgen allemaal een halsband om met een penning met ons telefoonnummer. Riemen nemen wij ook zelf mee. U hoeft dus geen spullen mee te geven. Vanzelfsprekend kan uw hond het met de meeste honden goed vinden en is het geen vechtersbaas. Omdat het lastig wordt om met 10 honden aangelijnd te lopen, hebben wij graag honden die redelijk luisteren en los kunnen lopen.
Loopse teven kunnen niet mee met de groep. Zij kan in overleg met u, apart worden uitlaten.

Een ongeluk zit in een klein hoekje, daarom hebben wij een EHBO (bij honden) -cursus gevolgd en een EHBO koffertje in de bus liggen.

De bus is voorzien van airco, waardoor het zelfs op hele warme dagen nog best uit te houden is voor de honden.


Dit is 1 van de bussen waarmee uw hond vervoerd wordt.